Loading....

MIM COOP

Mim Coop Akcija

DOG STERIL NATURE

Šampon za pse za sve vrste dlake

97% komponenti ovog šampona su prirodnog porekla, kompletan sirovinski sastav je pažljivo odabran iz palete danas dostupnih novih sirovina prirodnog porijekla.  Sama osnova šampona je  stoga vrlo blaga, njegujuća i pogodna za upotrebu kod svih vrsta kože i krzna, a posebno kod osetljive kože. Dodatne aktivne komponente koje su takođe biljnog porijekla oplemjenjuju i daju vrhunski kvalitet ovom šamponu.  One ublažuju upale na tkivu, pomažu zarastanje rana i djeluju umirujuće.

DOG STERIL NATURE – Šampon za pse za sve vrste dlake

Jedinstvena je formula sa potpuno prirodnim sastojcima obogaćen 100% biljni ekstraktima i prirodnim emolijensima koji daju optimalnu njegu tokom pranja. Blaga formulacija namjenjena najosjetljivijoj koži , pogodna i za štence, njeguje kožu i dlaku, ne sadrži alergene. Šampon obogaćen ekstraktima kamilice i nevena pogodan je za svakodnevno pranje bez suza. Dubinski njeguje i uklanja mogućnost infekcija i ublažava iritacije kod senzitivna kože

Dejstvo: Dog steril nature za sve vrste dlake savršeno uklanja nečistoće i osvježava kožu, blagotvorno djeluje na mjestima gdje postoji dermatološki problem, ogrebotine i druge vrste oštećenja. Ekstrakt nevena smiruje upale, podstiče regeneraciju, zacjeljuje ranei druga oštećenja na koži, poboljšava cirkulaciju, pa samim tim i kvalitet dlake. Ekstrakt kamilice brzo i dubinski prodire u kožu, smanjuje alergijske reakcije i djeluje antibakterijski na razvoj bakterija na mjestima gdje ima ogrebotina ili većih rana na koži. Ulje pšeničnih klica smanjuje iritacije i ima antistatički efekat. Nakon korišćenja šampona koža je zaštićena i zdrava, a dlaka sjajna i mekana.

Upotreba:  Laganim kružnim pokretima malu količinu proizvoda nanijeti na tijelo i šamponirati. Isprati vodom do potpunog uklanja pjene.

Pakovanje: 200 ml

TELEFON ZA NARUDŽBE I INFORMACIJE:  tel:051/308-400

Back To Top