Loading....

MIM COOP

Mim Coop Akcija

DOG STERIL – BIO ŠAMPON ZA  PSE ZA DUGU DLAKU

jedinstvena je formulacija obogaćena 100% biljnim ekstraktima i prirodnim kompleksom hijalurona posebno osmišljen za njegu duge dlake i vlasišta. Vrhunski sastojci prirodnog porijekla bez alergena idealno njeguju, pa je šampon pogodan za svakodnevnu higijenu i održavanje lijepe, sjajne i zdrave dlake.

Dejstvo: savršeno uklanja nečistoće sa vlasišta i osvježava kožu, njeguje čitavom dužinom dlaku, djeluje emolijentno na kožu i dlaku, pomaže da se održi duža vlažnost, mekoća i zdrav izgled. Ekstrakt hajdučke trave potpomaže zarastanje rana i posjekotina, čisti kožu od čireva i infekcija, pogodan je za njegu nježne i osjetljive kože, smiruje upale. Ekstrakt nevena ima visok sadržaj antioksidativnih komponenti pa ima zaštitnu funkciju na koži, podstiče regeneraciju, zacjeljuje rane i druga oštećenja na koži, poboljšava cirkulaciju, samim tim i kvalitet dlake.

DOG STERIL BIO ŠAMPON ZA PSE ZA KRATKU DLAKU

jedinstvena je formula obogaćena 100 % biljnim ekstraktima i prirodnim emolijensima koji daju optimalnu njegu tokom pranja. Blaga formulacija namjenjena za svakodnevnu higijenu, njeguje kožu i dlaku, ne sadrži alergene.

Dejstvo:  savršeno uklanja nečistoće i osvježava kožu, blagotvorno djeluje na mjestima gdje postoje dermatološki problemi, ogrebotine i druge vrste oštećenja. Ekstrakt nevena pogoduje najnježnijoj I najosjetljivojoj koži, smiruje upale, podstiče regeneraciju, zacjeljuje rane i druga oštećenja na koži, ima antioksidativni efekat i zaštitnu funkciju, poboljšava cirkulaciju, pa samim tim i kvalitet dlake. Ekstrakt koprive utiče na rast i jačinu dlake, smanjuje alergijske reakcije i ublažava iritacije kod senzitivne kože.

DOG STERIL BIO ŠAMPON ZA  PSE ZA BIJELU DLAKU

jedinstvena je formulacija obogaćena 100% biljnim ekstraktima i prirodnim kompleksom hijalurona posebno osmišljen za njegu bijele duge dlake i krzna. Vrhunski sastojci prirodnog porijekla bez alergena idealno njeguju, šampon je pogodan za svakodnevnu higijenu i održavanje lijepe, sjajne i zdrave dlake. Vlas je nakon redovne upotrebe čista, osvježenog tona i esprjekornog sjaja.

Dejstvo: savršeno uklanja nečistoće sa vlasišta i osvježava kožu, njeguje čitavom dužinom dlaku, djeluje emolijentno na kožu i dlaku, pomaže da se održi duža vlažnost, mekoća i zdrav izgled. Ekstrakt hajdučke trave potpomaže zarastanje rana i posjekotina, čisti kožu od čireva i infekcija, pogodan je za njegu nježne i osjetljive kože, smiruje upale. Ekstrakt koprive utiče na rast i jačinu dlake, smanjuje alergijske reakcije i ublažava iritacije kod senzitivne kože.

Upotreba:  Laganim kružnim pokretima malu količinu proizvoda nanijeti na tijelo i šamponirati. Isprati vodom do potpunog uklanja pjene.

Pakovanje: 200 ml

TELEFON ZA NARUDŽBE I INFORMACIJE:  tel:051/308-400

Back To Top