Loading....

MIM COOP

Mim Coop Akcija

PET-PHOS vitamini – za dvije kupljene kutije, dobijete treću gratis

 

PET-PHOS® Growth CaP = 1.3 Dog

Vitamini A i D3, kalcijum,fosfor, magnezijum, jod i mangan igraju važnu ulogu u sintezi proteina i mineralizaciji kostiju. Vitamini B kompleksa, vitamin PP, pantotenska kiselina i lizin su neophodni elementi za energetski metabolizam i sintezu proteina ili aminokiselina. Arginin i kolin promovišu aktivnost jetre koja je često prekomjerna u slučaju gubitka forme, oporavka ili intenzivne aktivnosti. Vitamin A, biotin, cink, linolna kiselina potrebni su za zdravlje kože i krzna. PET-PHOS Ca/P = 1.3 je dodatak ishrani za štence u razvoju i kuje u laktaciji koji se hrane klasičnom industrijskom hranom za odrasle pse, gravidne kuje i aktivne odrasle pse (održavanje, oporavak, gubitak forme).

PET-PHOS Ca/P = 1.3 Sadrži elemente potrebne za pse hranjene industrijskom hranom, koja neuravnotežena u kalcijumu, mikroelementima i vitaminima. Omjer kalcijuma i fosfora 1.3 osigurava mineralnu ravnotežu i prilagođen je uzgoju štenadi, ali i odraslim psima.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU
Odličan, privlačan ukus Pet-Phos ® omogućava spontano uzimanje.

  • Štenad: (klasična industrijska hrana za odrasle): 2 tablete dnevno na 5 kg tjelesne težine.
  • Gravidne kuje: 1 tableta (klasična industrijska hrana za odrasle) ili 2 tablete (domaća hrana) dnevno na 7 kg tjelesne mase.
  • Kuje u laktaciji: (klasična industrijska hrana za odrasle): 2 tablete dnevno na 5 kg tjelesne težine.
  • Odrasli psi: (Održavanje, oporavak): 1 tableta dnevno na 10 kg tjelesne mase, za period od 7 do 14 dana, ponavljati jednom mjesečno.

Može da se daje pomješan sa hranom.

PAKOVANJE
100 tableta.

 

Back To Top